We hebben ruime ervaring als virtual assistant en dat is fijn voor jou als klant. Op deze pagina vind je greep uit ons creatieve werk. Je kunt de reviews van onze klanten lezen door midel van de haakjes (>). 

Lighten Up heeft voor Bofkontjes een logo en flyer ontworpen. Bofkontjes is een gastouderopvang en daarom is er gekozen voor een speels en kleurrijk logo.

Lighten Up heeft voor Guus Zijlstra Coaching een logo en favicon ontworpen. Guus had zelf een vogel getekend die gebruikt is bij het ontwerpen. Het logo en de favicon zijn te zien op de website: https://guuszijlstra.nl/

Lighten Up heeft voor Sanne’s Baking Life een logo, visitekaartje en favicon ontworpen. Sanne had zelf al wat ideeën voor het logo en hierop zijn we verder gaan ontwerpen. Het logo en de favicon zijn samen met een hoop lekkere recepten te vinden op haar website: www.sannesbakinglife.nl

Lighten Up heeft voor Hannah de Maagt een logo en visitekaartje ontworpen. Hannah wilde graag een strak logo. Ze heeft zelf kleuren gekozen.

Voorheen was ik  (Steffy) werkzaam als sociaal cultureel werker. Voor mezelf heb ik dit logo en visitekaartje ontworpen. Ik wilde graag een strak maar soepel logo met een frisse kleur.